Україна сьогодні, 28 жовтня 2016 р., відзначає День визволення України від фашистських загарбників, присвячений остаточному вигнанню військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України

В цей день ми низько вклоняємось і висловлюємо слова глибокої вдячності всім учасникам Другої світової війни - солдатам, партизанам , санітарочкам, радистам,тим, хто на фронті і в тилу самовідданою борнею і працею наближав розгром ворога . Складаємо шану і схиляємо голови у глибокому поклоні солдатським вдовам, дітям війни, що не здались і допомагали піднімати Україну з руїн. Згадуємо і увіковічнюємо хвилиною мовчання тих, чиє життя забрала війна.

Тож у цей день у нашому навчальному закладі пройшла урочиста лінійка «Пам'ять не сивіє», присвячена визволенню України від німецько - фашистських окупантів. Учні 10 класу та вчитель історії Одрина Василь Григорович розповіли , що українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини. А також наголосили, що мужність і відвага, героїзм та нескореність духу шановних ветеранів - учасників Другої світової війни є зразком для прийдешніх поколінь. Ми всі бажаємо їм міцного здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних. Для учнів 5-7 класів проведено екскурсію « Ми Вас пам'ятаємо»в шкільному музеї.

/Files/images/PA280708.JPG/Files/images/PA280709.JPG/Files/images/PA280714.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.