На вшанування річниці виведення військ із Афганістану 15 лютого 2019 року було проведено уроки мужності в Телешівському НВО та переглянуто документальний фільм.

Неодноразово ризикуючи своїм життям, воїни-інтернаціоналісти чесно виконували присягу, забезпечували спокій та стабільність у багатьох країнах. Тисячі вихідців з України пройшли крізь вогонь Афганської війни, що принесла численні трагедії та біль утрат українським сім’ям.

Жахи війни в Афганістані відійшли в минуле, час стер із народної пам’яті імена тисяч героїв. Але сьогоднішня війна на Сході України нагадала: самопожертви солдат не повинні піти в небуття. За датами – імена, за іменами – історія.

Україна завжди пам’ятатиме про кожного нашого загиблого співвітчизника. А усім ветеранам-інтернаціоналістам ми дякуємо за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту та вміння перемагати, за піклування родинами загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління. Ви завжди будете взірцем високого професіоналізму, лицарства і благородства.

Кожен з вас для підростаючого покоління є прикладом мужності й вірності військовій присязі та гідний носити почесне звання Героя України.

/Files/images/IMG-ccf70540df3782ee8010cb31799577f5-V.jpg/Files/images/IMG-7d42ff5a32658db7ca9317dc8f0a107f-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.