Шановні воїни та ветерани Збройних Сил України!

У цей святковий день ми з вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Україні, хто стояв у витоків створення нашого війська, хто сьогодні захищає державу, забезпечує мир і спокій наших громадян.

Сьогодні Збройні Сили України - це символ бойового братерства, єдності духу та волі, відродження обороноздатної та сучасної української армії нового типу.

Бажаємо Вам, мужні захисники, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, успіхів в удосконаленні бойової майстерності, натхнення і віри в силу власної держави, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх ваших мрій і побажань. Нехай завжди буде мирним небо над Вашими головами!На Вас покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Завдяки вашому професіоналізму і мужності ми переможемо в цій війні. Дякую вам за відданість і самопожертву, за вашу особливу всеперемагаючу любов до рідної країни.

Сьогодні з нагоди 25- річчя Збройних сил України в школі була проведена урочиста лінійка, на якій були присутні запрошені гості.

Цеван Павло Григорович - сільський голова, який привітав присутніх зі святом;

Сіренко Михайло Миколайович - депутат Київської обласної ради , який подарував школі пневматичну гвинтівку за перше місце в районному огляді-конкурсі на кращий стан навчально-матеріальної бази з предмета «Захист Вітчизни»;

Діренко Сергій Васильович - начальник відділу освіти , який нагородив подяками відділу освіти директора школи Жилінського В.М. та вчителя "Захисту Вітчизни" Борискіна М.П.;

Кобзар Олексій Олексійович - учасник АТО, який розповів про свій бойовий шлях на Сході країни та подякував учням за малюнки та сувеніри, виговлені своїми руками. ;

Голик Павло Степанович - депутат районної ради, який привітав зі святом та подарував книги для школи;

Рубан Микола Васильович - голова районної профспілки працівників освіти вручив цінні подарунки та привітав присутніх зі святом.

Свято завершилось піснею про Україну у виконанні учня 8 класу Одрини Олександра

/Files/images/IMG_5390.JPG/Files/images/IMG_5391.JPG/Files/images/IMG_5392.JPG/Files/images/IMG_5404.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.